Productmanager Industrie Ventilatoren

Word een onderdeel van ons succesvol Benelux team!

We zijn een gevestigde en ervaren wereldspeler met een ambitieus team. We hebben de wil, de strategische organisatie en de doeltreffende middelen om in de Benelux markt verder te groeien. Met onze hoofdvestiging in Duitsland zijn we één van de belangrijkste producenten van industriële ventilatoren en aanverwante producten. Ons product portfolio biedt een breed spectrum aan klant specifi eke oplossingen met een wereldwijd unieke kwaliteitsstandaard en betrouwbaarheid. Elektror airsystems wil zijn leidende positie op de Europese markt voor complexe luchttechnische oplossingen behouden en verder uitbreiden.

Grijp je kans en wordt een onderdeel van deze succesformule!

Taakomschrijving:

Als productmanager industrie ventilatoren ben je vanuit onze Benelux vestiging in Apeldoorn de product specialist op het gebied van onze (RVS) stalen industriële ventilatoren. Met gedegen kennis en ervaring wordt er met behulp van ons selectie programma “E-Select” de juiste ventilator samengesteld. In samenwerking met onze fabriek in Chorzów Polen ben je verantwoordelijk voor de behandeling van offertes en opdrachten van onze Benelux klanten. Je biedt tevens technische ondersteuning bij klant specifieke oplossingen en werkt nauw samen met onze sales afdeling. Je maakt gebruik van een uitgebreid CRM pakket en rapporteert direct aan de CEO van Elektror airsystems bv.

Je Kwalifi caties:

  • Ruime ervaring op het gebied van luchttechnische vraagstukken en/of industriële ventilatoren 
  • Ervaring met de OEM markt is een pre
  • Uitstekende kennis van Duits en Engels in woord en geschrift

Je Profi el:

Je bent een ervaren product specialist op het gebied van industriële ventilatoren en/of luchttechnische projecten. In een internationale organisatie draag je zorg voor de verdere ontwikkeling van deze productgroep. Je bent flexibel, oplossingsgericht ingesteld met een drive om gezamenlijk de vastgestelde doelstellingen te behalen.

Wat biedt Elektror airsystems:

  • Onder het motto “Think Global, act Local” werk je bij een “Global Player” 
    met een solide interne structuur
  • Een uitdagende job met de kans om een productgroep verder te ontwikkelen
  • Sterk groeiende onderneming met ambitieuze plannen
  • Goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Robin Banerji, 0646262361 of verstuur je sollicitatie per email naar job@elektror.nl. Informatie over gegevensbescherming en de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u hier.